zasnovnyk-povitroplavannia-v-hruzii-ta-operator-imedi-khto-sered-zahyblykh-pid-chas-avarii-povitrianoi-kuli

Засновник повітроплавання в Грузії та оператор "Імеді": хто серед загиблих під час аварії повітряної кулі

 • 33353 переглядiв

Три людини, включаючи засновника повітроплавання в Грузії і польського пілота, загинули, коли їхня повітряна куля зіткнулася з лінією електропередач під час випробувального польоту.

Названо імена загиблих під час аварії повітряної кулі в Грузії: Реваз Утургаурі — засновник повітроплавання в країні, польський пілот Кшиштоф Зоопарт та оператор телеканалу "Імеді" Мішо Бідзінашвілі, передає УНН із посиланням на Новини Грузія.

Деталі

Повітряна куля злетіла сьогодні вранці зі стадіону Поті і прямувала до Кахетії. Впала в районі Асуреті та згоріла, зіткнувшись з лінією електропередач. Це був спортивний випробувальний політ, підготовка до встановлення світового рекорду та перша в історії Грузії катастрофа повітряної кулі.

Реваз Утургаурі лише кілька днів тому був в ефірі каналу "Новини Кавказу". Це була дивовижна людина, в 70 років повна сил і позитиву. У минулому дипломат та іраніст, свого часу він наважився все кинути та здійснив свою мрію: піднявся у небо та створив компанію Sky Travel. Завдяки йому в Грузії 19 років тому почало розвиватися повітроплавання: як спорт і як вид туризму.

У Грузії повітряна куля зіштовхнулась з лінією електропередач: загинуло троє людей07.02.24, 15:33

Антоніна Туманова

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В росії на військовому полігоні в Удмуртії стався вибух

 • 30067 переглядiв

Наступне засідання "Рамштайну" відбудеться 14 лютого

 • 54699 переглядiв