zakhidni-partneri-otrimuvali-signali-pro-bazhannya-putina-pryamikh-peregovoriv-z-ukrayinoyu-zelenskiy-zaproponuvav-publichniy-format

Західні партнери отримували сигнали про бажання путіна прямих переговорів з Україною: Зеленський запропонував “публічний” формат

 • 349124 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Президент України Володимир Зеленський на пресконференції з українськими журналістами заявив, що отримував сигнали від західних партнерів про бажання російського диктатора володимира путіна прямих переговорів з Україною. Натомість Зеленський запропонував “публічний формат” таких переговорів, передає УНН.

Цитата

"Так, я отримував ті чи інші сигнали від лідерів держав, які говорять про це публічно або не дуже, що путін хоче прямих перемовин. Я такі сигнали отримував. Я запропонував публічну форму, бо росія веде публічну війну", – сказав Президент.

Деталі

Крім того, Зеленський підтвердив, що зустрівся у вівторок із директором ЦРУ Вільямом Бернсом.

"Учора Бернс просидів у бомбосховищі. А потім ми з ним розмовляли. Ми обговорювали всі важливі для нас питання. Ми знаємо одне одного. Він на боці України", - сказав Президент.

Доповнення

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба спростував дискусії щодо ймовірного тиску на Україну щодо переговорів з рф та тому, як далеко може зайти Київ у звільненні своїх територій.

Голова фракції "Слуги народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія наголосив, що Україна сяде за стіл переговорів тоді, коли наші умови будуть виконані.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Президент Польщі зустрівся із директором ЦРУ у Варшаві

     • 260973 переглядiв