ukenru
zabudovnik-proanalizuvav-kroki-uryadu-z-vidrodzhennya-programi-dostupne-zhitlo

Забудовник проаналізував кроки уряду з відродження програми "Доступне житло"

 • 10172 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Відновлення державних житлових програм свідчить про покращення економічної ситуації в країні. Новації, запропоновані урядом, збільшують шанси українців на отримання житла. Так прокоментував інціативи урядовців президент "ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір, пише УНН.

Коментуючи оновлену програму, президент Ігор Кушнір зазначив, що "Київміськбуд" завжди підтримував і буде підтримувати будь-які зусилля держави, спрямовані на те, щоб якомога більше людей мали власне житло.

"Ми аналізуємо ті зміни, які запровадив Кабмін – це і більший вибір нерухомості: як у будинках, що зводяться, так і у вже зданих, і ширші кредитні можливості за рахунок залучення державних банків, і розширена категорія учасників програми, до яких додалися вимушені переселенці й учасники АТО. Всі ці новації збільшують шанси людей на власне житло. А загалом, відновлення дії державних житлових програм говорить про зміцнення економіки, яка сьогодні вже може дозволити фінансово підтримати людей, які потребують покращення житлових умов, і, в цілому, про розвиток країни", - сказав Ігор Кушнір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доступне житло: що чекає українців у новій програмі

Нагадаємо, на засіданні 10 жовтня Кабмін ухвалив рішення, яке розблокує фінансування програми "Доступне житло". На реалізацію програми у бюджеті на поточний рік було закладено 100 млн грн. Однак, кошти ці не використані. Якщо програма почне діяти, то близько 300 сімей матимуть шанс отримати житло вже до кінця року.

Українські Національні Новини

Економіка