za-vse-platit-ukrayina-u-zelenskogo-poyasnili-scho-take-mirne-rishennya

За все платить Україна: у Зеленського пояснили, що таке "мирне рішення"

 • 290888 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. "Мирне рішення" – це коли Україні пропонують розрахуватися своїми територіями за тисячі вбитих українців і знищену інфраструктуру. Про це у Twitter заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Цитата

"Іще раз про "компроміси"… Що таке "мирне рішення"? Це коли Україні пропонують розрахуватися своїми територіями за тисячі вже вбитих українців і знищену інфраструктуру. Тобто за все платить Україна, а рф узагалі не відповідає за воєнні злочини. "Суперсправедливість", – написав Подоляк.

Нагадаємо

Прессекретар російського диктатора дмитро пєсков заявив, що цілі так званої "спецоперації" можуть бути досягнуті шляхом мирних переговорів.

Михайло Подоляк зазначив, що Україна ніколи не відмовлялася від переговорів з рф, однак для початку країна-агресор має вивести свої війська.

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю газеті El País сказав, що Україна зможе знайти формат для діалогу з росією, якщо російські війська відступлять і визнають, що припустилися жахливої помилки.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ще у трьох областях ввели екстрені відключення світла

     • 312996 переглядiв