za-biiku-v-sofiivskii-borshchahivtsi-zatrymaly-6-liudei-vidkryto-provadzhennia

За бійку в Софіївській Борщагівці затримали 6 людей: відкрито провадження

 • 13524 переглядiв

У селі Софіївська Борщагівка під Києвом напередодні сталася бійка між двома компаніями. Поліція затримала шістьох учасників конфлікту, під час якого один з них напав на правоохоронця, відкрито провадження, повідомили у Нацполіції у середу, пише УНН.

Деталі

За даними поліції, 17 вересня до поліції надійшло повідомлення, що у селі Софіївська Борщагівка поблизу одного з ресторанів відбувається бійка за участі групи осіб.

"Правоохоронці встановили, що між двома компаніями у кількості 13 осіб стався конфлікт, який переріс в бійку", - повідомили у поліції.

На місце події, як вказано, оперативно прибули працівники поліції охорони, які намагалися припинити правопорушення. "Один з учасників бійки накинувся на поліцейського. Інший співробітник застосував зброю, здійснивши декілька пострілів у повітря, у результаті постраждалі відсутні. Конфлікт був припинений одразу на місці події", - зазначили у поліції.

"Шістьох учасників конфлікту поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідство триває", - повідомили у поліції.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. 

Побиття військового у Смілі: суд відправив підозрюваного під варту11.09.24, 17:54

Юлія Шрамко

Київ

Популярні

Новини по темі