ukenru
z-ukrayini-pid-viglyadom-dityachogo-kharchuvannya-namagalisya-vivezti-narkotiki

З України під виглядом дитячого харчування намагалися вивезти наркотики

 • 11066 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Прикордонники у Харківській області виявили у рейсовому автобусі, серед дитячого одягу та в коробках з-під дитячого харчування, майже 1,5 кілограми наркотичної речовини. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Держприкордонслужби України.

Так, 1,3 кілограми наркотичної речовини рослинного походження прикордонники разом із працівниками ДФС виявили в пункті пропуску "Гоптівка" у Харківській області сьогодні вночі.

"Близько 21 години на виїзд з України прибув рейсовий автобус сполученням "Харків – Москва". Під час проведення заходів прикордонного контролю службовий собака, навчений на пошук наркотиків, спрацював на один з пакунків у салоні транспортного засобу. Як результат, серед дитячого одягу та в коробках з-під дитячого харчування виявлено 1,3 кілограми наркотичної речовини рослинного походження, попередньо – марихуани", – йдеться в повідомленні.

З пояснень водія з'ясувалося, що перевезти до РФ пакунок попросив його невідомий за грошову винагороду.

Нині речовину вилучили встановленим порядком. Триває експертиза.

Нагадаємо, у Білій Церкві Київської області поліція затримала 26-річну жінку, яка розфасовувала ацетильований опій у презервативи

Українські Національні Новини

Кримінал та НП