ukenru
yevrobachennya-2019-proyshov-drugiy-tur-repetitsiy-uchasnikiv-konkursu

Євробачення-2019: пройшов другий тур репетицій учасників конкурсу

 • 10372 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Залишилися лічені дні до старту одного з найгучніших вокальних шоу – міжнародного конкурсу Євробачення-2019. Сьогодні, 9 травня, на сцені Expo Tel Aviv пройшов другий тур напівфінальних репетицій зі змінами, які внесли після першої репетиції, передає УНН з посиланням на сайт конкурсу.

Так, 15 країн, що беруть участь у першому півфіналі у вівторок, 14 травня, завершили сьогодні свою другу репетицію перед генеральними репетиціями у понеділок.

Зазначається, що друга репетиція – це останній шанс внести будь-які поправки в ракурси та зйомки, звукові рівні, що є важливими у хореографії та сценічному позиціонуванні під час конкурсу.

Повідомляється, що учасники репетирували в порядку їх виконання у рамках шоу. Зазначається, що Греція та Сан-Марино, останні 2 країни в першому півфіналі, будуть репетирувати у завтра, 10 травня.

На сайті Євробачення-2019 можна побачити окремі кадри їхніх виступів.

Нагадаємо, два півфінали Євробачення-2019 пройдуть у Виставковому центрі Тель-Авіва 14 і 16 травня 2019 року, фінал конкурсу відбудеться там же 18 травня.

Як повідомляв УНН, на Євробачення до Ізраїлю приїде у рази менше фанатів, ніж зазвичай.

Українські Національні Новини

Культура