yermak-zaklykaie-poshyriuvaty-informatsiiu-pro-hlobalnyi-samit-myru-ta-formulu-myru-zelenskoho

Єрмак закликає поширювати інформацію про Глобальний саміт миру та Формулу миру Зеленського

 • 23345 переглядiв

Голова Офісу Президента України зустрівся з представниками Ради з молодіжних питань при Президентові України та молодіжними лідерами країн Глобального Півдня та закликав їх активно поширювати інформацію про Глобальний саміт миру та Українську формулу миру задля встановлення справедливого миру та забезпечення міжнародної безпеки.

Зустрівся з представниками Ради з молодіжних питань при Президентові України та молодіжними лідерами країн Глобального Півдня. Про це повідомляє Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, передає УНН.

Деталі

У ході зустрічі Андрій Єрмак закликав молодь активно поширювати інформацію про Глобальний саміт миру.

Керівник Офісу Президента України детально розповів про Формулу миру, яку пропагує президент Володимир Зеленський, та підготовку до майбутнього Саміту.

Також, наголосивши на важливості зупинки агресії рф, він підкреслив, що ця агресія має вплив не лише на Україну, але й на міжнародну безпеку загалом.

За його словами, учасники Саміту, які поважають міжнародне право та Статут ООН, зобов'язані сприяти встановленню справедливого миру в Україні та працювати над механізмами, які забезпечать безпеку для всього світу у майбутньому.

Коли ми бачимо, що люди не знають, як зупинити одну війну, у світі спалахують інші конфлікти. Нам випала місія на нашому прикладі показати: сьогодні сильні лідери спроможні ухвалювати сильні рішення

- заявив Андрій Єрмак.

Посилення протиповітряної оборони, безпекова угода та саміт НАТО: Єрмак поговорив із радником Байдена22.05.24, 15:54

Популярні

Новини по темі

Тактична авіація противника діє в Азовському морі

 • 54790 переглядiв