yermak-obhovoryv-sytuatsiiu-na-fronti-z-radnykom-kamaly-harris

Єрмак обговорив ситуацію на фронті з радником Камали Гарріс

 • 108963 переглядiв

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з Філом Гордоном. Обговорили подальшу підтримку України, результати Саміту миру та ситуацію на фронті.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з помічником Президента США, радником із національної безпеки віцепрезидента Сполучених Штатів Філом Гордоном. Про це пише УНН з посиланням на Офіс президента.

Деталі

Андрій Єрмак і Філ Гордон обговорили подальшу підтримку України з боку США, результати першого Саміту миру та реалізацію пунктів Формули миру. 

Очільник Офісу глави держави розповів про ситуацію на фронті та збільшення кількості російських атак на українські міста й громади, зокрема на енергетичну інфраструктуру. Він наголосив на важливості посилення української протиповітряної оборони сучасними західними системами 

- резюмували в ОП.

Єрмак заявив про готовність НАТО до пом'якшення обмежень на удари по Росії13.07.24, 04:39

У підсумку керівник Офісу Глави держави подякував Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену, обом палатам і партіям Конгресу та всьому американському народові за допомогу Україні в боротьбі з російською агресією, а також за оборонний пакет, який уже працює на полі бою.

Нагадаємо

Голова ОП Андрій Єрмак заявив про необхідність засобів дальньої дії для ударів по аеродромах РФ. Він наголосив, що зміцнення ППО важливе, але недостатнє для нейтралізації загрози з боку Росії.

Популярні

Новини по темі