yakshcho-partnery-khochut-shchob-ukraina-peremohla-to-potribno-zniaty-vsi-obmezhennia-zelenskyi

Якщо партнери хочуть, щоб Україна перемогла, то потрібно зняти всі обмеження - Зеленський

 • 83845 переглядiв

Президент Зеленський закликав зняти всі обмеження на використання Україною зброї, наданої союзниками, для нанесення ударів по російських військових базах, з яких здійснюються атаки, заявивши, що для перемоги і виживання України потрібні конкретні і швидкі кроки.

Якщо партнери хочуть, щоб Україна перемогла, досягнула успіхів, то потрібно зняти всі обмеження. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, передає кореспондент УНН.

"Якщо ми хочемо перемогти, досягти успіху, зберегти нашу країну, то нам потрібно зняти всі обмеження. Я говорив сьогодні про це з партнерами, прем'єр-міністром Великої Британії, з президентом США, з генеральним секретарем, з усіма. Я підіймав цю тему з дуже конкретними фактами в підтримку", - сказав Зеленський.

Генсек НАТО привітав рішення країн, які послабили обмеження щодо використання їх зброї Україною11.07.24, 21:55

Він заявив, що Україна знає, де знаходяться військові бази рф, з яких здійснюють напади.

"Для мене це реальний план... Тепер це план для всієї нашої країни. Ми чекаємо від союзників і я впевнений, що наші друзі, союзники зрозуміють все це. У нас дуже позитивні меседжі від Британії й сподіваюся, що ми досягнемо такого рішення. Якщо ми дійсно хочемо мати Україну на мапі, а не мати путіна, який здійснює напади проти половини планети, то тоді нам потрібно вдаватися до дуже конкретних кроків, дуже швидких кроків", - заявив Зеленський.

Україна може використовувати Storm Shadow для ударів на території рф - новий прем’єр Британії10.07.24, 11:48

Раніше

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час зустрічі у форматі Ради Україна - НАТО планується обговорити "дозвіл вражати російських терористів, як раз там де вони знаходяться".

Популярні

Новини по темі