ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Креативний конкурс від першої крафтової горілки: “Др. Житник” підготував подарунки
“Для новорічного столу краще не експериментувати, а брати ту горілку, яку ви вже куштували”, — порадила вона.
Також Попова вважає, що орієнтуватися треба на довірених виробників і купувати легально, щоб в кошик, а потім і на стіл не потрапив фальсифікат. Окрім того, важливими є і особисті смакові переваги людини.
“У кожної людини свої смаки, і дуже важливо самому визначити горілку, яка подобається. Можна брати маленькі такі пляшки для дегустації, і четвертинки і 0,37, спробувати, порівняти і потім брати те, що вже перевірено і сподобалося”, - впевнена Попова.
Вона також зазначила, що як автор багатьох рецептур української горілки, вважає за краще саме її.
“Вибір зараз горілки в цілому дуже великий. Я ось автор багатьох рецептур. Часто бачу на полицях горілку, яку я розробляла. Ось цю горілку я і беру”, - підсумувала вона.
Нагадаємо, раніше УНН писав, що до ТОП-5 вітчизняних виробників якісної горілки належать такі компанії: “Баядера — Груп” (ТМ “Хлібний дар”), “Глобал Спірітс” (УДК) (ТМ “Хортиця”), “ЛВН Лімітед” (ТМ “Немірофф”), ЛГЗ “Прайм” (ТМ “Prime”, “Др. Житник”) і ТОВ "Атлантіс“ (ТМ ”Грін Дей").