vyluchyly-narkotykiv-na-4-mln-hryven-u-kyievi-vykryly-chotyrokh-torhovtsiv-kokainom

Вилучили наркотиків на 4 млн гривень: у Києві викрили чотирьох торговців кокаїном

 • 19822 переглядiв

У Києві викрили чотирьох шахраїв, які продавали кокаїн на суму близько 4 мільйонів гривень. В ході обшуків і оперативних закупівель було вилучено понад півкілограма кокаїну, інструменти для упаковки і боєприпаси.

У Київ викрили чотирьох шахраїв, які торгували кокаїном. У 4 фігурантів вилучено наркотиків орієнтовно на 4 млн гривень. Про це пише УНН з посиланням на Київську міську прокуратуру. 

Деталі 

Слідчі встановили, що підозрювані збували товар роздрібними та оптовими партіями з рук в руки на території Києва.

В ході слідства було проведено 5 оперативних закупок та низку обшуків. Під час обшуків вилучено понад пів кілограма кокаїну, прилади та засоби для фасування, зважування, чорнові  записи.

Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 4 млн гривень.

У прокуратурі додали, що двоє підозрюваних пересувались на елітних автомобілях. Один з них, намагаючись уникнути затримання, втікав від поліції на автомобілі MERCEDESBENZ моделі GLA 250, влаштував кілька ДТП та пошкодив автомобіль поліції та ще кілька машин.

У чоловіка окрім наркотиків вилучено корпус гранати "РГН" та підривач типу УДЗ (нового зразку). Чоловіку також повідомлено про підозру за фактом зберігання боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, одну з них – цілодобовий домашній арешт. Санкція статей передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

- резюмували в прокуратурі.

Нагадаємо

Правоохоронці викрили у Львові масштабну кримінальну спільноту, яка утримувала місця розпусти та займалась сутенерством на території всієї Львівської області. За місяць вони заробляли понад 16 мільйонів гривень. 

Володимир Омельченко

Київ

Популярні

Новини по темі

Керівник ПриватБанку йде з посади

 • 101068 переглядiв

Засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж повернувся до Австралії

 • 16415 переглядiв

Україна та Канада оновили угоду про вільну торгівлю

 • 40554 переглядiв

У Харкові чути вибухи, загарбники завдають ударів

 • 20402 переглядiв