vykhovantsiv-sumskoho-budynku-dytyny-evakuiuiut-u-bezpechni-rehiony-ova

Вихованців Сумського будинку дитини евакуюють у безпечні регіони - ОВА

 • 19773 переглядiв

Вихованців Сумського спеціалізованого будинку дитини евакуюють у більш безпечні регіони через безпекову ситуацію в області. Наразі в закладі перебувають 20 дітей. Про це повідомляє заступниця начальника Сумської ОВА Олена Бойко, пише УНН.

Враховуючи безпекову ситуацію, яка склалася останнім часом у Сумській області, було прийнято рішення перевести малечу у безпечні регіони. Наразі обласною військовою адміністрацією спільно з колегами з інших областей знайдені такі місця,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За словами посадовиці, нині в установі перебувають 20 дітей, серед яких є діти до одного року, а також троє дітей, які потребують постійної медичної допомоги.

Планується, що найближчим часом цих дітей перевезуть у безпечні регіони. Представники обласної військової адміністрації спільно з колегами з інших областей вже знайшли такі місця.

Туди виїде комісія, аби переконатися, що умови, в яких будуть перебувати діти, відповідають всім державним стандартам. Після цього дітей евакуюють. А далі буде відбуватися робота щодо того, аби влаштувати їх у родини.

Нагадаємо

У місті Глухів на Сумщині евакуювали 10 тисяч людей, майже третину населення, через посилення обстрілів. Особлива увага приділяється евакуації дітей, 70% з яких вже вивезено.

Ольга Розгон

Суспільство

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 73621 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54305 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 58205 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100385 переглядiв

Новини по темі

росіяни атакували Запоріжжя: поранення дістали 5 людей

 • 20426 переглядiв

У Запоріжжі пролунали вибухи

 • 20095 переглядiв