vybukh-u-bahatopoverkhivtsi-na-zakarpatti-vidkryto-provadzhennia-za-faktom-porushennia-vymoh-pozhezhnoi-bezpeky

Вибух у багатоповерхівці на Закарпатті: відкрито провадження за фактом порушення вимог пожежної безпеки

 • 10310 переглядiв

Правоохоронці відкрили провадження за фактом порушення вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей під час вибуху у багатоквартирному будинку у Сваляві Закарпатської області 14 жовтня. Про це у вівторок повідомили в поліції Закарпатської області, передає УНН

Деталі

Як повідомляється, 14 жовтня о 14:39 на лінію "102" надійшло повідомлення про вибух в одному із багатоквартирних будинків у місті Свалява на вулиці Промисловій. За словами заявниці, внаслідок вибуху у під’їзді вказаної будівлі повибивало вікна.

Вдалося зʼясувати, що у п’ятиповерховому будинку у квартирі на 1-му поверсі ймовірно трапився вибух газу.  Попередньо відомо, що внаслідок цього одна особа загинула

- повідомили в поліції. 

За даним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України, тобто порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей.

Нагадаємо

Як повідомляв УНН, в понеділок, 14 жовтня, у місті Свалява Закарпатської області стався вибух у багатоповерхівці. Внаслідок інциденту є загиблий. 

Популярні

Новини по темі

В Україні вже 4,75 млн га засіяли озиминою

 • 10932 переглядiв

Реформа МСЕК: гучна назва чи реальні зміни?

 • 119505 переглядiв

НАТО не злякається загроз рф – Рютте

 • 14130 переглядiв