vrazyv-strumom-znaiomu-ta-zadushyv-yii-donku-u-kyievi-55-richnyi-cholovik-otrymav-dovichne

Вразив струмом знайому та задушив її доньку: у Києві 55-річний чоловік отримав довічне

 • 23042 переглядiв

55-річний чоловік засуджений до довічного ув'язнення за вбивство знайомої та її доньки в Києві. Одну зв'язав і вбив струмом, а іншу задушив дротом.

55-річного чоловіка засудили до довічного позбавлення волі за подвійне вбивство - знайомої та її доньки, передає УНН із посиланням на столичну прокуратуру.

"Вироком Шевченківського районного суду Києва чоловіка визнано винним та засуджено до максимального покарання у вигляді довічного позбавлення волі. До набрання вироком законної сили суд залишив обвинуваченого під вартою", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними прокуратури, приїхавши до Києва до жінок - 52-річної знайомої та її 30-річної доньки, обвинувачений чекав на зручний момент для вчинення злочину. 

Вночі, коли мати та донька спали, чоловік зв'язав жінку, увімкнув штекер заготовленого електричного дроту в розетку та вразив жінку електричним струмом.

Потім він пішов до кімнати, де спала 30-річна донька, обкрутив навколо її шиї заздалегідь заготовлений кусок дроту та задушив ним жінку.

У подальшому, чоловік викрав з квартири мобільні телефони, ноутбуки, гроші та документи вбитих. 

Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, у вчиненому не розкаявся. Крім того, чоловік намагався покинути територію України після вчинених злочинів.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Україна повернула з ТОТ ще три родини з чотирма дітьми

 • 27976 переглядiв

В Ужгороді 7-річна дівчина отруїлась чадним газом - ДСНС

 • 23930 переглядiв

Лієв про закупівлі боєприпасів: на мене постійно тиснули

 • 263319 переглядiв