voroha-znyshchuiut-sotniamy-ale-vony-pidtiahuiut-rezervy-yevlash

Ворога знищують сотнями, але вони підтягують резерви - Євлаш

 • 22810 переглядiв

Сили оборони щодня знищують сотні російських окупантів, але їхнє угруповання залишається приблизно сталим, оскільки ворог підтягує резерви.

Сили оборони знищують російських окупантів сотнями щодня, але ворог підтягує резерви, тому їх угруповання залишається сталим, повідомив в ефірі телемарафону у четвер речник ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш, пише УНН.

Воно (вороже угрупування - ред.) залишається сталим, але сталим в якому сенсі... Ми знищуємо щодня сотні окупантів, десятки одиниць озброєння, техніки, але вони підтягують все на заміну раніше втраченому, і тому, в принципі, якщо так подивитися, то там за місяць може бути не суттєве, інколи навіть вони десь там втрачають... Але коли, наприклад, у них на напрямку зберігається понад 500 умовно танків, то зменшення на 10 одиниць (і це при тому, що кожен день завдаються шалені втрати противникам), звичайно, що воно дуже суттєвої ролі не має. Вони продовжують підтягувати свою техніку з резервів, скажімо так, зі складів зберігання, і на заміну раніше втраченим продовжують посилювати свої штурмові групи

- розповів начальник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш.

Зараз у росіян з'явилась нова "фішка" - вони використовують легкі автомобілі - баггі - для подолання боліт та доставки свого особового складу "досить швидко". "Звичайно, що ми їх виявляємо, звичайно, що ми їх криємо артилерією, але нам треба більше боєприпасів..." - вказав Євлаш.

рф подекуди на Авдіївському напрямку кидає більші сили, ситуація залишається складною - речник29.02.24, 12:40

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі пролунала серія гучних вибухів - Андрющенко

 • 24941 переглядiв

У російському сочі перекинувся "Панцирь-С1": відео

 • 28499 переглядiв