voroh-atakuvav-zaliznychnu-infrastrukturu-donechchyny-poraneno-zaliznychnykiv-ye-poshkodzhennia

Ворог атакував залізничну інфраструктуру Донеччини: поранено залізничників, є пошкодження

 • 23457 переглядiв

Двоє залізничників отримали поранення, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську Донецької області внаслідок ворожих обстрілів 24 червня, незважаючи на це, рух поїздів продовжується за графіком.

Двоє залізничників отримали поранення, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську Донецької області внаслідок ворожої атаки на залізницю 24 червня, попри це, рух поїздів продовжується за графіком, повідомили у вівторок в Укрзалізниці, пише УНН.

Деталі

"Залізниця знов під ворожим обстрілом! Ворог 24 червня атакував залізничну інфраструктуру Донеччини. Внаслідок ворожого обстрілу поранено двох залізничників, пошкоджено інфраструктуру та рухомий склад у Покровську", - повідомили в УЗ у Telegram.

Як зазначається, травм середньої тяжкості зазнав машиніст та лаборантка. "Працівникам надана необхідна медична допомога, вони перебувають у лікарні, стан стабільний", - вказали у компанії.

Окрім того, за даними УЗ, внаслідок обстрілу пошкоджені адміністративні будівлі, контактна мережа, колії, пристрої сигналізації та зв'язку і маневровий локомотив.

"Попри ворожі обстріли продовжуємо рух за графіком!" - наголосили в УЗ.

росіяни вранці вдарили КАБом по Кураховому на Донеччині: є поранені 25.06.24, 10:30

Популярні

Новини по темі

На Київщині в ДТП постраждала однорічна дитина

 • 12077 переглядiв

У Харкові серія вибухів: мер повідомляє про "прильоти"

 • 16051 переглядiв