vnochi-syly-oborony-znyshchyly-rosiiski-puskovi-ustanovky-s-300-na-okupovanii-donechchyni-syrskyi

Вночі Сили оборони знищили російські пускові установки С-300 на окупованій Донеччині - Сирський

 • 16725 переглядiв

Українські військові завдали удару та знищили ворожу систему протиповітряної оборони С-300, включаючи радіолокаційні станції та пускові установки, у тимчасово окупованій Донецькій області.

В ніч на 16 липня, підрозділи ракетних військ Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, завдали удару по ворожому комплексу С-300 на території тимчасово окупованої Донецької області. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передає УНН.

Деталі

За інформацією розвідки, підтверджено ураження радіолокаційної станції та пускових установок противника. Більш детальна інформація щодо наслідків удару уточнюється 

- розповів Сирський

Він також наголосив, що це вже не перша спільна вдала робота українських ракетників та представників інших складових Сил оборони по важливих військових цілях рф.

Розвідники ГУР знищили російського "житєля" та логістичний центр окупантів07.07.24, 09:35

Раніше вже було знищено понад 20 пускових установок та близько 15 радіолокаційних станцій.

Продовжуємо системно знищувати потенціал російської ППО, створюючи сприятливі умови для успішного застосування ударних авіаційних засобів. #F16comingsoon

- додав головнокомандувач. 

Нагадаємо

Вперше в історії війни українські спецпризначенці знищили новітню російську цифрову радіорелейну станцію Р-416ГМ, перервавши зв'язок між командним пунктом та армійськими підрозділами окупантів. 

Популярні

Новини по темі