vlada-frantsiyi-oprilyudnila-viklyuchennya-z-obovyazkovogo-karantinu-dlya-priyizhdzhikh

Влада Франції оприлюднила виключення з обов'язкового карантину для приїжджих

 • 9938 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Двотижневий карантин для всіх, хто в'їжджає, який готує влада Франції, допускає ряд винятків. Міра, оголошена для боротьби з поширенням коронавірусу SARS-CoV-2, не торкнеться осіб, які прибули з Великобританії, а також держав Євросоюзу та Шенгенської зони незалежно від громадянства приїжджих. Про це в Єлисейському палаці повідомили в неділю, 3 травня, передає УНН із посиланням на DW.

За даними влади, розпорядження для французів і громадян країн ЄС, які прибувають до Франції з інших регіонів, будуть представлені в найближчі дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аеропорт Орлі в Парижі може відкритися тільки восени

Офіційний Париж днем ​​раніше продовжив режим надзвичайного санітарного стану, що діє з 24 березня, до 24 липня. У зв’язку з цим міністр соціальних справ і охорони здоров’я Олів’є Веран анонсував двотижневий карантин для тих, хто приїжджає в країну. Законопроект повинен бути схвалений парламентом, який почне розглядати документ 4 травня.

Карантинні заходи у Франції діють з 17 березня, а 13 квітня вони були продовжені до 11 травня. Французам можна залишати свої домівки лише для покупок, відвідування лікарів або поїздок на роботу. Прогулянки з дітьми та заняття спортом на свіжому повітрі дозволені лише раз в день, в радіусі одного кілометра від будинку і не більше ніж на годину.

Як повідомляв УНН, ВВП Франції і Іспанії рекордно впали на тлі пандемії COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Український футболіст оформив переможний дубль в Білорусі

     • 14830 переглядiв

    Представник Ірану при ОПЕК впав у кому

     • 10700 переглядiв

    На Рівненщині вже 746 випадків інфікування COVID-19

     • 11710 переглядiв