ukenru
viyskovi-rf-zakhopili-sche-odnu-derzhustanovu-v-okupovanomu-energodari

Військові рф захопили ще одну держустанову в окупованому Енергодарі

 • 172754 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Російські військовослужбовці захопили ще одне державне підприємство в окупованому місті Енергодар Запорізької області. Мова йде про відділення Василівського відділу державної установи «Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб». Про це повідомив міський голова міста Дмитро Орлов у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Окупанти продовжують захоплювати в Енергодарі об’єкти та підприємства, встановлювати там свої порядки і чинити тиск на працівників. Сьогодні стало відомо, що військові рф захопили Енергодарське відділення «ВП Василівський відділ «ДУ Запорізький ОЦ КПХ МОЗ» (лабораторний центр), штат якого - 33 особи», - ідеться в повідомленні.

Деталі

За його інформацією, працівники відмовилися співпацювати з окупантами. Крім того, з 16 серпня на роботу вже не виходитимуть.

Доповнення 

Енергодар майже з першого дня повномасштабної війни знаходиться в російській окупації. У місті відкрили пункт прийому документів для оформлення громадянства рф.

У тимчасово зайнятому окупантами Енергодарі на Запоріжжі колаборанти отримали паспорти рф, лише 0,05% жителів не бойкотують російську паспортизацію.

Українські Національні Новини

Суспільство