ukenru
viklyuchennya-buymister-z-fraktsiyi-sn-arakhamiya-kazhe-ostatochne-rishennya-ogolosyat-zavtra-v-radi

Виключення Буймістер з фракції “СН”: Арахамія каже, остаточне рішення оголосять завтра в Раді

 • 15493 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що наразі триває збір підписів від “слуг народу” стосовно виключення з фракції депутатки Людмили Буймістер. Остаточне рішення має завтра оголосити голова парламенту Руслан Стефанчук з трибуни Верховної Ради. Про це Арахамія заявив, спілкуючись з журналістами у кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Так, ми збираємо підписи. Вони, можливо, вже зібралися. Завтра, я думаю, що з трибуни Верховної Ради голова (спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук - ред.) оголосить рішення про те, що вона не є членом фракції”, - заявив Арахамія.

Деталі

Він зазначив, що в понеділок відбулося обговорення стосовно виключення Буймістер зі складу фракції “Слуг народу”, та все ж остаточне рішення мають оголосити завтра з трибуни парламенту.

Контекст

На початку жовтня стало відомо, що у “Слузі народу” на порядку денному - виключення з фракції народного депутата Людмили Буймістер, яка не голосувала за закон про олігархів.

Арахамія також заявляв, що виступає за виключення Буймістер з фракції.

18 жовтня на засіданні фракції “слуги народу” вирішили ініціювати процедуру виключення Людмили Буймістер зі свого складу.

Сама ж депутатка відреагувала на своє можливе виключення, зазначивши, що ще нічого не відбулося.

Українські Національні Новини

Політика