viiskovi-vs-rf-zapysaly-na-video-svii-hrabizh-u-rozbytykh-ukrainskykh-budynkakh-pid-avdiivkoiu

Військові зс рф записали на відео свій грабіж в розбитих українських будинках під Авдіївкою

 • 22553 переглядiв

Військовослужбовці зс рф записали відео про те, як вилучають мангал і кухонне начиння в українському будинку під Авдіївкою Донецької області. Про це повідомляє тг-канал Astra, передає УНН.

Деталі

У росЗМІ з'явилося відео, як окупанти привласнюють собі мангал і різне начиння в розбитих українських будинках під Авдіївкою.

Ніколи б не подумав, що на війні, на передовій буду пи***ти мангал, щоб посмажити шашликів. Ну що, у товариша день народження. "Лапа" (позивний бійця - прим.ред), тобі не соромно?

- заявляє на відео військовий рф.

За даними Telegram-каналу Astra, відео записав мешканець Тольятті Юрій Лабужський, - військовослужбовець рф, нібито амбасадор Міжнародного Альянсу Професійних Кулінарів (IPCA).

Зокрема він показує розташування військових із розграбованими речами в підвалі будинку.

Ось ми в підвальчику живемо, тут у нас картини Рєпіна, годинники, ноутбуки, ось він я, засмагаю. Усе, звісно, розмародерене в розбитих будинках. Але треба ж на чомусь спати

- каже Лабузький.

Також на відео він показує кухню, в якій російські військові їдять українські, польські та німецькі продукти. Один ролик, за даними tr-Astra, опублікований 5 травня, інший - 10 травня.

Нагадаємо

Окупанти продовжують атакувати Херсонщину, поранено мирних жителів

Прикордонні населені пункти Харківської області зазнали інтенсивних ворожих обстрілів, що призвело до руйнувань, поранень і загибелі людей.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У російському пітері автобус впав у річку, є жертви

     • 24107 переглядiв