vedutsia-perehovory-shchodo-doluchennia-inshykh-krain-do-komiunike-samitu-myru-op

Ведуться переговори щодо долучення інших країн до комюніке Саміту миру - ОП

 • 30936 переглядiв

У даний час ведуться переговори про включення більшої кількості країн до Комюніке мирного саміту, і очікується, що після саміту кількість підписантів збільшиться.

Ведуться переговори про долучення інших країн до комюніке Саміту миру. Про це повідомив заступник керівника ОП Ігор Жовква в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

"Не будемо анонсувати та відкривати перелік країн з якими ведуться переговори, але дійсно ведуться. Після Саміту робота лише починається", - сказав Жовква.

За його словами, є підстави говорити, що кількість країн, делегацій організацій підписантів цього фінального комюніке буде більше, а це означає, що ці країни та організації гарантовано візьмуть участь в другому Саміті миру, який відбудеться як казав Президент не через роки, а через місяць.

Україна вже почала готувати наступні кроки після Саміту миру - Зеленський18.06.24, 23:39

Доповнення

Країна Антигуа і Барбуда, яка розташована у східній частині Карибського моря, приєдналась до комюніке Глобального саміту миру. Держава стала першою, яка не була представлена на Саміті, але згодом підтримала підсумковий документ.

За підсумками Глобального саміту миру у Швейцарії було сформоване Спільне комюніке про основи миру. 

Популярні

Новини по темі