ukenru
v-yaponiyi-cholovik-vdariv-nozhem-u-grudi-politseyskogo-ta-zabrav-tabelnu-zbroyu

В Японії чоловік вдарив ножем у груди поліцейського та забрав табельну зброю

 • 9950 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Невідомий завдав в неділю рано вранці важкі ножові поранення японському поліцейському і відняв у нього табельний револьвер з бойовими патронами. Інцидент, як повідомляє інформаційне агентство Kyodo, стався в місті суньте в префектурі Осака на південному заході гласного острова країни Хонсю, передає УНН.

26-річний поліцейський з ножем у грудях був знайдений приблизно о 05:40 ранку за місцевим часом (23:40 Київ) у невеликому опорному пункті, де цілодобово чергують правоохоронці. Йому було нанесено декілька глибоких ножових ран, поліцейський, як повідомляється, у важкому стані. Нападник втік.

В Японії, яка відрізняється відносно низьким рівнем злочинності, такі інциденти відбуваються вкрай рідко. Однак у червні 2018 року схожий випадок стався в місті Тояма на північному заході острова Хонсю. Там був також убитий поліцейський, у якого забрали табельний пістолет. Злочинець був пізніше убитий при затриманні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейському, який з ножем напав на малолітню, винесли вирок

Як повідомляв УНН, у смт Кельменці Чернівецької області жінка разом з 17-річним сином побили поліцейського. За напад на правоохоронця зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Новини Світу