ukenru
v-ukrayini-vveli-v-obig-poshtovi-marki-russkiy-voennyy-korabl-idi-nakh-y

В Україні випустили поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й!"

 • 379318 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Сьогодні в Україні ввели в обіг поштові марки "Русский военный корабль, иди нах*й!". На церемонію погашення марки запросили автора фрази — прикордонника Романа Грибова. Про це повідомляє Укрпошта, передає УНН.

Цитата

"Нарешті! Сьогодні ввели в обіг поштові марки "Русский военный корабль, иди нах*й!". На церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова. Без нього не було ані поштової марки, ані такого потужного спротиву, приклад якого зокрема дали солдати з острова Зміїний", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Як повідомили, Борис Грох втілив позицію морського піхотинця у своїй ілюстрації, яка перемогла у народному голосуванні за кращий ескіз для поштової марки.

Відсьогодні філателістичний витвір можна придбати у головпоштамтах або онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Русский военный корабль, иди нах*й": українським держслужбовцям дозволили використовувати відомий вислів прикордонників

Доповнення

Наприкінці березня український прикордонник з острова Зміїний, автор легендарної фрази про "Русский военный корабль" Роман Грибов повернувся із полону на Черкащину.

Нагадаємо

Спочатку повідомляли, що внаслідок ракетної атаки весь гарнізон острова Зміїний, що складався з 13 прикордонників, був знищений.

Згодом ВМС України повідомило, що українські військові з острова Зміїний живі і перебувають у російському полоні.

Україна заявила намір обміняти своїх захисників.

Українські Національні Новини

Суспільство