v-ukraini-pratsiuiut-nad-novoiu-morskoiu-stratehiieiu-i-nevdovzi-yii-zatverdiat-na-rnbo-zelenskyi

В Україні працюють над новою морською стратегією і невдовзі її затвердять на РНБО - Зеленський

 • 50819 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив про роботу над новою Українською морською стратегією і запевнив - невдовзі документ буде затверджено на РНБО, передає УНН.

Працюємо над новою стратегією для нашої держави на морі – Українською морською стратегією. Незабаром ця стратегія буде затверджена на РНБО – зараз триває фіналізація її пунктів - повідомив Зеленський під час відеозвернення.

Він наголосив, що "війна змінила розстановку сил у всьому нашому Чорноморському регіоні, і російський флот у цій акваторії більше ніколи не домінуватиме".

"Ми закріплюємо наші інтереси, враховуємо нові технологічні можливості України та нові наші відносини з партнерами. Україна завжди тепер буде такою державою, яка здатна захищати власні інтереси на морі, транспортні артерії та інтереси наших союзників і партнерів. Вдячний усім нашим людям, які це забезпечують. ВМС України, всі задіяні оборонні та безпекові структури і оборонна промисловість – державні та приватні компанії, які працюють заради української сили", - резюмував Зеленський.

У ВМС підтвердили атаку ЗСУ військову частину рф в єйську: знищено більше сотні російських дронів 24.06.24, 20:42

Популярні

Новини по темі