v-kurskii-i-bielhorodskii-oblastiakh-poraneni-shchonaimenshe-9-predstavnykiv-sylovykh-struktur-rf-zmi

В курській і бєлгородській областях поранені щонайменше 9 представників силових структур рф – ЗМІ

 • 15016 переглядiв

За останні 4 дні щонайменше 9 представників російських військових сил отримали поранення; 8 одиниць техніки міністерства оборони росії були пошкоджені в курській і бєлгородській областях.

За останні 4 доби, пошкоджено 8 автомобілів міністерства оборони росії, а також йдеться про поранення військовослужбовців та прикордонника на територіях курської і бєлгородської областей рф. Про це передає УНН із посиланням на Telegram-канал ASTRA.

Деталі

За даними росЗМІ, 8 російських військовослужбовців і одного прикордонника поранено за останні 4 доби в курській і бєлгородській областях росії. Вказується, що унаслідок обстрілів пошкоджено 8 автомобілів російського військового відомства.

ТГ-канал ASTRA пише про наступне:

  • У курській області, бойові дії в районі села троїцьке 31 травня: дістав поранення внаслідок обстрілу 19-річний військовослужбовець мо рф, його госпіталізовано.
  • Цього ж дня безпілотник атакував «КАМАЗ» прикордонників у глушківському районі, поранено одного прикордонника.
  • За даними ASTRA, двоє російських військовослужбовців підірвалися 31 травня на міні в районі села горналь: обидва дістали поранення.

Також, як з'ясувала ASTRA, 2 автомобілі міністерства оборони росії пошкоджено в суджанському районі 1 червня, але ніхто не постраждав. В цьому ж районі, 2 червня, після атаки дронами загорілися 4 "КАМАЗи" мо рф.

Нагадаємо

міністерство оборони росії стверджує, що вночі і вранці знищило і перехопило кілька безпілотників над бєлгородською і курською областями рф.

Ігор Тележніков

Війна

Популярні

Новини по темі

Шольц пояснив рішення щодо зброї для України

 • 26687 переглядiв