v-khersoni-zakrivayut-na-vyiz-mikrorayon-korabel-dlya-meshkantsiv-prodovzhili-komendantsku-godinu

В Херсоні закривають на вʼїзд мікрорайон Корабел: для мешканців продовжили комендантську годину

 • 1183935 переглядiв

Цитата

"Сьогодні було прийнято рішення про заборону на вʼїзд на територію острова міста Херсона. Громадянам, які залишилися на території острова дозволено буде рухатися з 12:00 до 15:00 дня”, - заявив Роман Мрочко.

Деталі

За його словами, запровадили обмеження для того, щоб провести розмінування, слідчі дії та роботи комунальних служб у мікрорайоні.

Також після спаду води буде визначено місця видачі гуманітарної допомоги і лікарських засобів, які можна буде отримати з 12:00 по 15:00 щодня.

Комендантська година в такому режимі триватиме до 19 червня 2023 року включно.

Також Мрочко повідомив, представники ДСНС та міської військової адміністрації продовжують евакуювати населення.

Додамо 

Раніше міністр внутрішніх справ, керівник робіт з ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС Ігор Клименко заявив, що у Херсоні можуть продовжити комендантську годину задля ліквідації наслідків підтоплення. 

Нагадаємо

6 червня 2023 року близько 3:00 російські військові підірвали греблю Каховської ГЕС на Херсонщині. Каховська ГЕС через підрив повністю зруйнована і відновленню не підлягає.

Внаслідок підриву Каховської ГЕС у Херсонській області відомо про вісьмох загиблих людей, у Миколаївській області - про двох. 42 жителі вважаються зниклими безвісти, серед них семеро дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Похорон Берлусконі відбудеться 14 червня

     • 2030370 переглядiв