ukenru
v-arma-ne-viklyuchayut-prodovzhennya-konkursu-na-upravitelya-mezhigiryam

В АРМА не виключають продовження конкурсу на управителя "Межигір'я"

 • 8166 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. У Національному агентстві України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) не виключають, що конкурс на пошук управителя резиденції "Межигір'я" буде продовжено. Про це під час презентації публічного звіту про підсумки діяльності відомства у 2018 році заявив голова АРМА Антон Янчук, передає УНН.

"Завдяки суспільному резонансу навколо конкурсу по "Межигір’ю" нами було прийняте рішення про те, що будь-яке обговорення тендерних пропозицій, побажань бажаючих взяти участь у конкурсі на обрання управителя "Межигір’ям" були публічними, ми своїх обіцянок дотримуємось, тому всі обговорення таких пропозицій будуть публічними", - сказав Янчук.

За його словами, тендерна процедура працює за наступними принципами: спочатку є строк на подачу документів, під час якого аналіз документів не проводиться. Після цього, коли закривається вікно подачі для тендерних пропозицій, починається їхній аналіз, які АРМА обіцяла зробити публічним.

"Наскільки мені відомо, наразі будь-якого бажання від представників бізнесу у галузі, дотичній до роботи "Межигір’я", наразі немає. Тому, моє особисте переконання, існують умови для його подальшого продовження… На моє переконання, є сенс продовжити цей конкурс і надалі", - сказав голова Нацагентства, підкресливши водночас, що голова АРМА не є учасником тендерних процедур.

Нагадаємо, термін подання документів на конкурсний відбір управителя активами резиденції "Межигір’я" продовжено до 28 лютого.

Раніше в АРМА повідомили УНН, що управитель резиденцією "Межигір’я", який буде обраний під час конкурсного відбору, повинен буде ефективно ним управляти, аби зберегти і збільшити його вартість. При цьому він не матиме права його відчужувати.

Українські Національні Новини

Політика