ukenru
v-aparati-verkhovnoyi-radi-gotovi-do-bud-yakoyi-dati-inavguratsiyi

В Апараті Верховної Ради готові до будь-якої дати інавгурації

 • 18314 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Апарат Верховної Ради України готовий виконати підготовку до інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського у будь-який визначений термін. Про це в коментарі кореспонденту УНН розповіла керівник прес-служби Апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк.

"Звісно, що інавгурація потребує ретельної підготовки. І я особисто вважаю, що двох днів для цього буде замало. Але ми будемо вкладатись в ті часові рамки, які будуть прийняті народними депутатами", - прокоментувала Ірина Кармелюк.

Водночас, вона висловила сумнів, що Рада завтра проголосує за дату інавгурації 19 травня, але також додала, що Апарат Верховної Ради виконує, перш за все, лише технічну роботу у її підготовці.

"Основну роботу з підготовки проведення інавгурації проводить сформована, згідно з прийнятою постановою, робоча група. Саме вони організовують розсилання запрошень, безпосередню організацію процесу та інші підготовчі моменти", - додала вона.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що проекти постанов щодо інавгурації новообраного Президента Володимира Зеленського можуть бути розглянуті на пленарному засіданні завтра, 16 травня. 

Наразі у Комітеті з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України отримали сім постанов щодо інавгурації новообраного Президента Володимира Зеленського, проте одна з них була відкликана. Тому на засіданні комітету буде розглядатись шість постанов.

Українські Національні Новини

Політика