v-2023-rotsi-dbr-povidomylo-pro-pidozru-10-narodnym-deputatam

В 2023 році ДБР повідомило про підозру 10 народним депутатам

 • 20830 переглядiв

У ДБР повідомили, що у 2023 році десять народних депутатів України отримали повідомлення про підозру, а стосовно двох обвинувальні акти були скеровані до суду. Повідомлення стосуються звинувачень у хабарництві, захопленні землі та привласненні природного газу.

Протягом 2023 року Державне бюро розслідувань повідомило про підозру десятьом народним депутатам України. Про це повідомив директор ДБР Олексій Сухачов під час брифінгу, передає кореспондентка УНН.

Стосовно народних депутатів, за 2023 рік повідомлено про підозру 10 народним обранця. Стосовно двох направлено обвинувальні акти до суду

- сказав Олексій Сухачов.

За словами Генпрокурора Андрія Костіна, це тільки ці провадження, які знаходяться в державному бюро розслідувань. Окрім того, деякі провадження знаходяться в національному антикорупційному бюро України.

Проваджень достатньо багато, це десятки

- проінформував Генпрокурор.

Нагадаємо

11 жовтня САП та НАБУ заочно повідомили про підозру чинному народному депутату Ярославу Дубневичу України у заволодіння природним газом на суму понад 2,1 млрд грн.

25 жовтня нардепу Роберту Горвату повідомлено про підозру у заволодінні земельними ділянками площею понад 320 га, що завдало державі збитків на понад 123 млн грн.

21 листопада нардепу Сергію Лабазюку повідомили про підозру у наданні хабаря віцепрем'єр-міністру з відновлення України та голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.

ДБР про справу Мазепи: забудова земель Київської ГЕС може призвести до техногенної катастрофи22.01.24, 13:09

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В 2023 році ДБР повідомило про підозру 10 народним депутатам

     • 20830 переглядiв