ukenru
uyefa-vidkrila-provadzhennya-proti-fenerbakhche-cherez-skandalnu-povedinku-fanativ-z-dinamo

УЄФА відкрила провадження проти "Фенербахче" через скандальну поведінку фанатів

 • 164435 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. УЄФА відкрила дисциплінарне провадження проти турецького клубу "Фенербахче" через скандальну поведінку фанів під час матчу з київським "Динамо" у Лізі чемпіонів. Про це йдеться у повідомленні на сайті УЄФА, пише УНН.

Цитата

"Згідно зі статтею 31(4) дисциплінарного регламенту УЄФА, інспектор УЄФА з етики та дисципліни проведе дисциплінарне розслідування щодо можливої неправомірної поведінки вболівальників "Фенербахче" під час матчу у відповідь другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА-2022/23 між "Фенербахче" та київським "Динамо" 27 липня 2022 року у Стамбулі, Туреччина", – йдеться в повідомленні.

Доповнення

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу не прийшов на післяматчеву пресконференцію після перемоги над турецьким "Фенербахче" у кваліфікації Ліги чемпіонів у Стамбулі. Це сталося після того, як під час поєдинку фанати турецького клубу на стадіоні скандували ім'я та прізвище президента росії володимира путіна.

У МЗС України порадили турецьким фанатам футбольного клубу "Фенербахче", які під час матчу з київським "Динамо" скандували ім'я російського диктатора володимира путіна, бути на стороні переможців.

Українські Національні Новини

Спорт