urazheno-punkt-bazuvannia-viiskovykh-rf-na-terytorii-novoazovskoi-ves-ye-poraneni-okupanty-andriushchenko

Уражено пункт базування військових рф на території Новоазовської ВЕС: є поранені окупанти - Андрющенко

 • 21041 переглядiв

На території Новоазовської вітроелектростанції в селі Безіменне Донецької області було завдано удару по російській військовій базі, що призвело до постраждалих серед окупантів та пожежі.

У ніч на 1 липня було уражено пункт базування російських військових на території Новоазовської вітроелектростанції, що розташована у селі Безіменне  Донецької області. Є постраждалі серед окупантів, зайнялась пожежа. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Сьогодні о 3:30 було в Новоазовському районі було уражено пункт базування російських військових на території Новоазовської ВЕС - помічено червоним. Дванадцять окупантів з пораненнями різного ступеню було відправлено до шпиталю в Новоазовськ, а згодом через брак персоналу - в Таганрог

- написав Андрющенко у Telegram.

За його словами,  внаслідок падіння уламків від ворожої ППО (позначено "2") зайнялась пожежа в полях, яку до обіду було локалізовано.

Також, як повідомив Андрющенко, надійшла інформація про ураження бази зі штабом безпосередньо в с.Безіменне (позначено "3"). Зранку для ліквідації наслідків було підігнано додаткові підрозділи з великою кількістю автотранспорту. Рух сторонніх всередину селища було обмежено, через що встановити конкретні наслідки на зараз немає можливості.

В цілому, за словами Андрющенка, пролунало 6 вибухів, три з яких - робота ворожої ППО в районі.

В окупованому Бердянську пролунала серія вибухів: що відомо 30.06.24, 17:15

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі

Херсон під обстрілом окупантів, у місті лунають вибухи

 • 18102 переглядiв

Злива та великий град: на Волині повідомляють про негоду

 • 15023 переглядiв