ukenru
ukrayintsi-zavzhdi-buli-smilivimi-os-tse-nash-brend-zelenskiy

Українці завжди були сміливими, ось це – наш бренд: Зеленський

 • 126100 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, якби всі у світі мали хоча б 10% сміливості, яку мають українці, то взагалі жодної небезпеки для міжнародного права просто не було б, передає УНН.

Цитата

"Ця війна демонструє, як багато всього не хотіли помічати в нашій державі, у наших людях. Як багато світ вірив чужій пропаганді та російським міфам про Україну, а не тому, що є насправді. Ми ж завжди були такими... Ми завжди були сміливими. Найсміливішими у світі. Я в цьому впевнений. Бо хто ще робив би те, що роблять українці? Хто ще мав стільки сміливості постійно боротися проти будь-яких проявів тиранії й захищати саме свободу? На кожних виборах, у революціях і на війні. Хто ще мав таку сміливість боротися проти всіх сил росії на землі, у повітрі й на морі? Хто ще мав таку сміливість іти голіруч проти російської бронетехніки там, де росіянам тимчасово вдалося щось там захопити? Хто ще мав таку сміливість говорити всьому світу, що лицемірство – це погана зброя? І не просто говорити, а переконувати й повертати світу чесність. Хто ще мав таку сміливість спонукати найбільші глобальні компанії забувати про бухгалтерію та згадувати про мораль? А усіх політичних лідерів – хоч якими вони були – навчати хоч трохи бути українцями... Хоч трохи бути сміливими. Насправді ось це – наш бренд. Ось це – бути нами. Бути українцями. Бути сміливими", - наголосив президент.

Деталі

Зеленський додав, якби всі у світі мали хоча б 10% сміливості, яку мають українці, то жодної небезпеки для міжнародного права просто не було б.

"Жодної небезпеки для свободи народів не було б. Будемо поширювати нашу сміливість. Почнемо спеціальну глобальну кампанію. Будемо навчати світ бути не просто трохи, а на повну сміливими. Як ми, як українці", - зазначив він.

Нагадаємо 

Зеленський повідомив, що окупанти активізуються на Донбасі й отримують нові сили з росії. Українська армія готова відбити наступ військ рф.

Українські Національні Новини

Суспільство