ukenru
ukrayina-ochikuye-vid-obsye-zhorstkishoyi-pozitsiyi-schodo-nezakonno-zatrimanikh-v-donetsku-pidlitkiv

Україна очікує від ОБСЄ жорсткішої позиції щодо незаконно затриманих в Донецьку підлітків

 • 8957 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. На сьогоднішньому засіданні Тристоронньої контактної групи українська сторона підняла питання щодо підлітків, незаконно затриманих бандитами в окупованому Донецьку ще в вересні 2016 року. Про це написала у мережі Facebook народний депутат України Ірина Геращенко, передає УНН.

"Ключова тема гуманітарної групи, де сьогодні працювали представники СБУ і МінТОТ - звільнення заручників. Тут немає жодного прогресу. Москва не визнає своїх росіян в українських тюрмах. ОРДЛО займає деструктивну позицію", - написала нардеп.

Українська сторона також нагадала координатору ОБСЄ Тоні Фрішу, що його не допустили до всіх ув‘язнених в ОРДЛО, яких катують, зазначила Геращенко.

"Вчергове підняли питання підлітків, незаконно затриманих бандитами в окупованому Донецьку ще в вересні 2016 року. Представники ОРДЛО обіцяли ОБСЄ відпустити дітей ...до грудня 2016, натомість, зараз засудили їх до тюремних термінів .... за шпигунство. Очікуємо від ОБСЄ жорсткішої позиції щодо дітей і підлітків", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Хуг попрощався з мінськими групами

Як повідомляв УНН, Україна попросила ОБСЄ підготувати заяву про нелегітимність будь-яких виборів в ОРДЛО

Українські Національні Новини

Політика