ukenru
ukrayina-i-ssha-rozpochali-robotu-komisiyi-strategichnogo-partnerstva

Україна і США розпочали роботу Комісії стратегічного партнерства

 • 17297 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Комісія стратегічного партнерства Україна-США розпочала сьогодні роботу у Вашингтоні. Про це у своєму мікроблозі у Twitter повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає УНН.

"Розпочали Комісію стратегічного партнерства Україна-США. Раніше ми намагалися зрозуміти, у чому саме ця стратегічність. Сьогодні все більш ніж зрозуміло: ми - реальні союзники і друзі. У практичній та ціннісній площині. Ми протистоїмо неоімперській політиці РФ і захищаємо демократичний світ", - написав міністр.

Нагадаємо, про відновлення роботи Комісії раніше заявив Президент України Петро Порошенко, перебуваючи з візитом у Парижі.

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ України Павло Клімкін відвідує Сполучені Штати Америки з робочим візитом.

Головною метою візиту Клімкіна є проведення 16 листопада інавгураційного засідання оновленого формату Комісії стратегічного партнерства Україна-США. Програмою перебування Клімкіна у місті Вашингтон також передбачено проведення переговорів з державним секретарем США Майклом Помпео, зустрічі з провідними американськими законодавцями й спілкування з представниками американського експертного середовища.

Українські Національні Новини

Політика