ukenru
ukrayina-i-litva-pidpisali-ugodu-schodo-trudovoyi-migratsiyi

Україна і Литва підписали угоду щодо трудової міграції

 • 12754 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Україна і Литва підписали низку важливих двосторонніх документів, зокрема, міжурядову угоду про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час участі у брифінгу з литовською колегою Далею Грібаускайте в Києві, передає кореспондент УНН.

"За результатами сьогоднішніх переговорів була підписана низка важливих двосторонніх документів, серед яких – дорожня карта стратегічного партнерства між Литвою і Україною на 2019-2020 роки", - заявив Порошенко.

За словами Президента, сьогодні було підписано міжурядову угоду про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт з міграції: Талант стає глобальним ресурсом

"Цей документ про те, що наші громадяни будуть забезпечені належним захистом їх прав, для тих хто працює в Литві, і відповідно захист литовських громадян, які планують працювати в Україні", - сказав він.

Як повідомляв УНН, національний банк України спрогнозував зниження тиску трудової міграції українців на зростання заробітних плат наступного року.


Українські Національні Новини

Політика