ukraintsi-ne-maiut-khvyliuvatysia-yevropeiska-pidtrymka-prodovzhuietsia-i-bude-prodovzhuvatysia-borrel

Українці не мають хвилюватися, європейська підтримка продовжується і буде продовжуватися - Боррель

 • 25000 переглядiв

Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель запевняє, що європейська підтримка України триває і буде продовжуватися. Боррель підтвердив це перед зустріччю міністрів закордонних справ ЄС, де Україна є першим пунктом порядку денного.

Українці не мають хвилюватися, європейська підтримка продовжується і буде продовжуватися, заявив Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель перед засіданням Ради ЄС на рівні голів МЗС країн блоку за участю міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, пише УНН.

Деталі

"Україна теж на порядку денному, перший пункт порядку денного", - зазначив Боррель.

Він додав, що "той факт, що ми займаємося пошуком рішення на Близькому Сході, не означає, що ми не продовжуємо підтримувати Україну".

Першим (сьогодні) виступить міністр закордонних справ України (Дмитро Кулеба), і ми обговоримо з міністрами нашу постійну підтримку України. І (на) зустрічі в Гімнічі (неформальна зустріч міністрів закордонних справ держав-членів ЄС - ред.) (пізніше буде) конкретна зустріч з міністрами оборони, щоб обговорити це (і) збільшити нашу підтримку. Не хвилюйтеся, українці не мають хвилюватися, європейська підтримка продовжується такою ж сильною, як і раніше, і вона буде продовжуватися

- наголосив Боррель.

До річниці повномасштабного вторгнення в Україну: ЄС хоче запровадити новий пакет санкцій проти рф19.01.24, 15:32

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Проукраїнські партизани поширюють свій вплив на московщину

     • 28012 переглядiв

    У росії створюють "костюм-невидимку" для військових - ISW

     • 115461 переглядiв