ukrainska-himnastka-onopriienko-zavoiuvala-bronzu-na-chempionati-svitu-z-khudozhnoi-himnastyky-v-milani

Українська гімнастка Онопрієнко завоювала "бронзу" на чемпіонаті світу з художньої гімнастики в Мілані

 • 18313 переглядiв

Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко завоювала бронзову медаль у змаганнях з індивідуальних вправ на заключному етапі Кубка світу з художньої гімнастики в Мілані, набравши 133,250 бала.

Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко стала бронзовою призеркою останнього етапу Кубка світу у Мілані. Про це повідомляє Федерація художньої гімнастики України, передає УНН.

Деталі

Вікторія Онопрієнко здобула бронзу у змаганнях індивідуальних вправ на заключному етапі Кубка світу з художньої гімнастики у Мілані, набравши 133,250 бала.

Україна представлена двома гімнастками, з яких Таїсія Онофрійчук посіла четверту позицію з результатом 132,950 бала.

Українські спортсменки також успішно пройшли до усіх фіналів у окремих вправах. Вікторія Онопрієнко виступатиме у вправах з булавами, обручем та м'ячем, тоді як Таїсія Онофрійчук змагатиметься у вправі зі стрічкою.

Крім того, відбулася кваліфікація команд у групових вправах, де українські гімнастки продемонстрували високий рівень підготовки. У фіналі з трьома стрічками і двома м'ячами вийшли Марія Височанська, Діана Баєва, Аліна Мельник, Кіра Ширикіна та Валерія Перемета. У загальному багатоборстві команда України посіла восьме місце.

Усі фінали відбудуться завтра.

Олімпіада-2024: МОК допустив до змагань 25 "нейтральних" спортсменів з росії та білорусі15.06.24, 17:39

Юлія Котвицька

Спорт

    Популярні

    Новини по темі