ukraina-ta-polshcha-cherez-piv-roku-vidkryiut-novyi-punkt-propusku-na-kordoni

Україна та Польща через пів року відкриють новий пункт пропуску на кордоні

 • 101043 переглядiв

Україна та Польща планують відкрити новий автомобільний прикордонний перехід між Нижанковичами та Малховичами протягом шести місяців.

Міжнародний автомобільний пункт пропуску "Нижанковичі – Мальховичі" планують пустити в експлуатацію протягом наступних шести місяців. Про це Facebook повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, пише УНН.

У вересні 2021 року разом з тодішньою воєводою Підкарпатською Евою Леніарт ми заклали капсулу будівництва. Сьогодні з новопризначеною очільницею Підкарпатського воєводства пані Терезою Кубас-Гуль оглянули хід робіт на майбутньому автомобільному пункті пропуску. Зараз він уже на завершальному етапі,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

В обладміністрації також зазначили, що розглядають доповнення пунктів пропусків додатковим залізничним сполученням та пішохідним.

Окрім цього, розглядали питання про створення пункту пропуску "Лопушанка – Міхновець", який покращить сполучення між Польщею та Україною, розвантажить інші пункти пропуску, сприятиме співпраці людей, які живуть у прикордонних містах і селах та розвитку туризму.

Нагадаємо

Польські фермери, за попередніми даними, у понеділок, 12 лютого, можуть почати часткову блокаду у пункті пропуску "Зосин-Устилуг" у Польщі для вантажівок.

Популярні

Новини по темі

Наєв заявив, що дізнався про своє звільнення із ЗМІ

 • 105954 переглядiв