u-zelenskogo-prokomentuvali-vidmovu-kremlya-skidati-ukrayinsku-vladu

У Зеленського прокоментували відмову кремля "скидати українську владу"

 • 402431 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. В Офісі президента відреагували на слова представника кремля дмитра пєскова, що нібито рф не збиралася скидати законну владу України, назвавши це "російськими понтами". Про це пише УНН з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

Деталі 

Представник кремля дмитро пєсков заявив у понеділок, 21 листопада, що мета російської "спеціальної військової операції" в Україні не полягає в тому, щоб спровокувати зміну влади у Києві. Він сказав: "Ні, президент (володимир путін - ред.) про це вже говорив", - сказав пєсков. 

Своєю чергою Подоляк заявив, що зміни риторики російської влади очевидні. За його словами, минуло 9 місяців і 80 тис. російських знищених солдат від слів володимира путіна про "шайку наркоманів, що захопила владу в Києві" і до вчорашнього визнання демократичного українського уряду. 

Цитата

"Російські понти. Нагадування рф: ніколи не втручайтесь у політичне життя інших країн. Ви не знаєте, що таке вибори та свобода", - написав він.

Доповнення

Білий дім заявив, що лише Президент України Володимир Зеленський може ухвалити рішення про початок переговорів з росією, заявив представник Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі. Таким чином, у Вашингтоні відкинули думку, що США тиснуть на Україну, щоб вона розпочала переговори.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вступ-2023: замість ЗНО планують зробити вдосконалений НМТ

     • 650140 переглядiв

    Донеччина: окупанти обстріляли Торецьк та Часів Яр, є поранені

     • 330474 переглядiв