u-zatotsi-odeskoyi-oblasti-gorili-tri-bazi-vidpochinku

За фактом пожежі на базах відпочинку в Затоці розпочато кримінальне провадження

 • 8706 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. За фактом пожежі на базах відпочинку в селищі Затока Одеської області розпочато кримінальне провадження. У Затоці вранці 25 лютого горіли три бази відпочинку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Управління Нацполіції в Одеській області.

"За вказаним фактом слідчим відділом Білгород-Дністровського відділу поліції розпочато кримінальні провадження за ознаками частини 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України,- розповів заступник начальника-начальник слідчого відділення Білгород-Дністровського відділу поліції Андрій Мащенко. – Обставини та причини пожежі встановлюються. Призначено низку експертиз, триває слідство".

Після локалізації вогню рятувальниками, на місце події розпочала роботу слідчо-оперативна група.

Пожежа почалася з займання невеликої дерев’яної споруди на території однієї з баз відпочинку. Полум’я перекинулося на сусідні будинки, а згодом – охопило будівлі на території двох інших баз.

Повідомлення про пожежу в курортному селищі надійшло до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції близько п’ятої години ранку.

За попередніми даними, на усіх трьох базах відпочинку вогнем знищено та пошкоджено близько двадцяти одноповерхових, три – двохповерхових та одна – триповерхова споруди.

Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, 25 лютого о 04:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території бази відпочинку у смт Затока Білгород-Дністровського району. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що відкритим полум’ям горять будівлі на базах відпочинку "Черемшина" та "Надзбручча".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Донбасі українські військові затримали бойовика "ЛНР"

     • 13610 переглядiв

    В АРМА перелічили найбільші активи в управлінні агентства

     • 8878 переглядiв

    Тенісист Стаховський зробив ривок у рейтингу АТР

     • 8854 переглядiв