u-tokio-cholovik-zakydav-kokteiliamy-molotova-shtab-kvartyru-pravliachoi-partii

У Токіо чоловік закидав коктейлями Молотова штаб-квартиру правлячої партії

 • 16389 переглядiв

У Токіо 49-річний чоловік кинув кілька пляшок із запальною сумішшю до будівлі штаб-квартири Ліберально-демократичної партії Японії. Про це повідомляє NHK, пише УНН.

Деталі

Як повідомляє департамент поліції Токіо, чоловік під'їхав на мікроавтобусі до будівлі, а потім кинув п'ять чи шість коктейлів Молотова. При цьому ніхто не постраждав, одна з пляшок потрапила до поліцейської машини.

Видання зазначає, що після цього він спробував протаранити огорожу резиденції прем'єр-міністра країни та кинув предмет, схожий на димову шашку. Поліція затримала нападаючого і зараз з'ясовує його мотиви.

Напад на штаб-квартиру правлячої партії стався за вісім днів до парламентських виборів, призначених на 27 жовтня. Вибори відбудуться достроково на тлі корупційних скандалів у Ліберально-демократичній партії та зміни її лідера.

Нагадаємо

Лідер правлячої партії Шігеру Ішіба призначений 102-м прем'єр-міністром Японії після відставки попереднього уряду Фуміо Кісіди. Ішіба пообіцяв продовжити їх економічну політику та призначити парламентські вибори на 27 жовтня.

Популярні

Новини по темі

У Києві працює ППО - КМВА

 • 27997 переглядiв

Британія застерегла Китай від постачання зброї рф

 • 15961 переглядiв

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 21392 переглядiв

Глава МЗС Норвегії відвідав Рівненську АЕС

 • 40342 переглядiв