ukenru
u-svitlovodsku-trivayut-roboti-iz-likvidatsiyi-proriviv-teplomerezhi

У Світловодську тривають роботи із ліквідації проривів тепломережі

 • 15215 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. У Світловодську ремонтні бригади комунальних підприємств все ще продовжують роботи із ліквідації проривів тепломережі, які сталися тиждень тому, 25 листопада. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДСНС у Кіровоградській області.

"Станом на 09:00 2 грудня у Світловодську продовжуються роботи з ліквідації локальних поривів силами ремонтних бригад комунальних підприємств", - повідомляють у пресслужбі.

Загалом від початку виникнення надзвичайної ситуації бійці ДСНС Кіровоградщини відкачали на місцях поривів трубопроводу більше 500 кубометрів води.

"Наразі і до завершення НС у Світловодську у цілодобовому режимі працюють 4 мобільних та 2 пересувних пункти обігріву, де отримали можливість зігрітись, підкріпити сили та випити гарячого чаю усі охочі. На даний час 855 жителів Світловодська скористались гостинністю рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, станом на 8:00 1 грудня у Світловодську продовжуються роботи з ліквідації локальних поривів силами ремонтних бригад комунальних підприємств.

Нагадаємо, 25 листопада стало відомо, що у Світловодську через пориви трубопроводу без опалення залишися житлові будинки та дитсадки.

Українські Національні Новини

Суспільство