u-sumakh-na-dodachu-do-vymknen-svitla-pereboi-zi-zviazkom-i-vodoiu

У Сумах на додачу до вимкнень світла перебої зі зв'язком і водою

 • 11149 переглядiв

Після аварійного вимкнення електроенергії у Сумах і Сумському районі виникли проблеми зі зв'язком та водопостачанням, повідомили у четвер голова Сумської МВА Олексій Дрозденко та Сумська міськрада у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Шановні споживачі електроенергії! Зараз є тимчасове аварійне вимкнення в Сумському районі та в місті Сумах. Енергетики роблять усе для ліквідації аварійної ситуації. (...) Пам’ятаємо про причину такої ситуації - це терористичні акти російської армії", - повідомив спочатку Дрозденко.

У низці регіонів аварійні відключення: де немає світла03.10.24, 10:58

"Наразі спостерігається проблема зі звʼязком. Економимо мобільний трафік. Не перевантажуймо вежі звʼязку!" - додав згодом Дрозденко.

У Сумській міськраді також відзначили, що КП "Міськводоканал" повідомляє про відключення води. "У зв'язку з тимчасовим аварійним вимкненням електроенергії в Сумах 3 жовтня з 10:18 знеструмлені усі об'єкти водоканалу. Здійснюється перехід на аварійно-резервне живлення (крім підкачувальних насосів ЦТП). Першочергово запускають систему водовідведення", - зазначили у міськраді у Telegram.

На Київщині, Одещині та Прикарпатті через атаку рф дронами є пошкодження ліній та обладнання підстанцій, енергосистему тримають збалансованою - Міненерго03.10.24, 11:12

Популярні

Новини по темі