ukenru
u-sluzi-narodu-vidreaguvali-na-vidpustku-golovnogo-sanlikarya-tse-nepripustimo

У "Слузі народу" відреагували на відпустку головного санлікаря: "це неприпустимо"

 • 20092 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Вчора стало відомо про те, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко перебуває у відпустці. І це попри чергові піки росту захворюваності в Україні на COVID-19. Таку ситуацію у "Слузі народу" назвали неприпустимою, передає УНН.

Так, за словами нардепа від фракції "Слуга народу" Ірини Верещук, така ситуація є неприпустимою і неприйнятною.

"Це неприпустимо. Це моя суб'єктивна оцінка. Це неприйнятно. Президент, прем'єр — всі на місці працюють, знають, що погіршується ситуація. Але можливо у пана Ляшка є якась інформація, про яку ми не знаємо - про те, що восени нам буде легше, чи ще важче, тому він сьогодні пішов у відпустку. Я не знаю, якими він керувався переконаннями, якими він керувався показниками, але так як це виглядає — це неприйнятно", - сказала вона.

Нагадаємо, учора, через погіршення епідситуації в Україні, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому обговорили питання зміни стратегії боротьби з коронавірусом. 

Також нагадаємо, сьогодні Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав посилити контроль за правилами безпеки щодо запобігання поширення COVID-19, оскільки очікувана восени "друга хвиля" поширення хвороби, схоже, що почалася вже.

Українські Національні Новини

Політика