u-simferopoli-meshkantsiv-obkhodiat-po-kvartyrakh-ta-napolehlyvo-zaproshuiut-na-vybory-prezydenta-rf-zmi

У Сімферополі мешканців обходять по квартирах та “наполегливо” запрошують на вибори президента рф - ЗМІ

 • 30959 переглядiв

російські агітатори ходять по домівках в окупованому Сімферополі, наполегливо закликаючи мешканців голосувати на виборах президента росії та перевіряючи списки виборців.

російські агітатори у тимчасово окупованому Сімферополі обходять поквартирно будинки та "наполегливо" запрошують на вибори президента рф. У разі відмови агітатори намагаються переконати людей "виконати конституційний обов'язок", повідомляє видання Крим.Реалії, передає УНН.

Деталі

Як розповіли місцеві жителі виданню, чотири жінки в накидках з логотипом нинішньої президентської кампанії в росії обходять поквартирно будинки та "наполегливо" запрошують на вибори президента рф.

Принагідно жінки звіряли прізвища прописаних за цими адресами і прямо запитували людей, чи візьмуть участь у голосуванні. Якщо людина відмовлялася, то одна з агітаторів відразу намагалася переконати "виконати конституційний обов'язок". І при цьому натякала, що ця інформація буде "докладена нагору. 

- пише видання. 

У Макіївці партизани знищили російські агітки, що закликали мешканців окупованої Донеччини йти на вибори президента рф03.03.24, 14:42

Нагадаємо

Окупанти штучно збільшують явку на тимчасово окупованих територіях шляхом примусового голосування особового складу зс рф.

Павло Башинський

Політика

Популярні

Новини по темі

На півдні знизилася активність ворожої авіації - Гуменюк

 • 29284 переглядiв