u-rosiyi-velika-kilkist-raket-s-300-ignat

У росії велика кількість ракет С-300 – Ігнат

 • 135333 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. росія має ракети С-300 у великій кількості. Ще близько пів року тому говорилося, що в окупантів є близько 7 тисяч зенітних керованих ракет. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Процеси виготовлення дронів, чи отримання їх від Ірану, чи від інших країн запчастин – це паралельні процеси. Один від одного не особливо залежать. С-300 – це те, що у них є у великій кількості. Ще десь пів року тому ми говорили про близько 7 тисяч зенітних керованих ракет, які є у наявності у ворога. Вони їх виробляють. Ті ракети противник має», - розповів Ігнат.

Він зазначив, що росіяни будуть й надалі нарощувати виробництво дроні-камікадзе, а Україні потрібно нарощувати засоби протидії.

Доповнення

Раніше видання New York Times повідомляло, що росія перевищила довоєнний рівень виробництва ракет, всупереч санкціям, що були запроваджені Заходом. У зв’язку з цим Україна стає особливо вразливою для посилення атак впродовж найближчих місяців.

У Міноборони Великої Британії повідомляли, що існує реальна можливість, що рф знову може застосувати ракети проти об’єктів української енергетичної інфраструктури впродовж зими.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії велика кількість ракет С-300 – Ігнат

     • 135333 переглядiв

    ССО показали, як "мінусують" ворога FPV-дронами

     • 105112 переглядiв

    На Львівщині сили ППО збили 4 ракети - Садовий

     • 229729 переглядiв