u-rosii-zatrymaly-cherhovoho-henerala-armii-ekszastupnyka-shoihu-pidozriuiut-u-shakhraistvi

У росії затримали чергового генерала армії: ексзаступника шойгу підозрюють у шахрайстві

 • 8536 переглядiв

Генерала армії павла попова затримали за підозрою у розкраданні коштів на будівництві парку "патріот". Він став вже третім заступником шойгу, проти якого відкрили кримінальну справу.

У росії затримали чергового заступника ексміністра оборони шойгу: генерала армії павла попова підозрюють у шахрайстві. Про це повідомляють росЗМІ, передає УНН.

Деталі

У росії затримали ексзаступника міністра оборони павла попова у справі про шахрайство. За даними силовиків, попов причетний до схеми розкрадання коштів, виділених на будівництво парку міноборони "патріот".

Повідомляється, що за рахунок парку попов побудував будинок неподалік москви, примушуючи до робіт підрядників та не оплачуючи ці роботи.

Додамо

Колишнього міністра оборони росії сергія шойгу російський диктатор путін звільнив у травні цього року, призначивши замість нього андрія бєлоусова. У червні путін звільнив чотирьох його заступників, включаючи і попова, який до того 11 років провів на посаді заступника міністра оборони.

Арешт заступника міноборони росії тимура іванова ставить шойгу в невигідне становище перед очікуваною зміною уряду - FT28.04.24, 19:48

Він став третім заступником шойгу, у відношенні яких відкрили кримінальні провадження. Раніше слідчі звинуватили в отриманні хабаря в особо великому розмірі ексзаступника міністра оборони тімура іванова, а ще одного заступника дмитра булгакова підозрюють у шахрайстві. Також розслідуються справи у відношенні багатьох інших діячів відомства часів шойгу.

Затримання заступника шойгу іванова стало можливим завдяки ГУР: що відомо24.04.24, 17:08

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі