u-pidmoskovi-horila-elektropidstantsiia-viiskovoi-chastyny-fbs

У підмосков'ї горіла електропідстанція військової частини фбс

 • 24997 переглядiв

У російському місті балашиха загорілася електропідстанція військової частини фсб і заводу військової техніки. російська влада каже, причиною стало нібито "коротке замикання".

Напередодні ввечері, 14 травня, в російському місті балашиха загорілась електропідстанція військової частини фсб і заводу з виробництва військового обладнання загорілася. Причиною пожежі стало нібито коротке замикання, повідомила адміністрація міста балашиха, пише ASTRA, передає УНН

Деталі 

В адміністрації балашихи заявили, що причиною пожежі стало "коротке замикання", а глава міста про причини промовчав. У ЗМІ ж пишуть, що причиною міг стати підпал. 

"На одній із трансформаторних підстанцій у мікрорайоні павліно сьогодні сталося загоряння. Усі служби оперативно відреагували на позаштатну ситуацію, зараз пожежу загасили. Подачу електрики в будинки відновлено", - написав глава балашихи сергій юров. 

За даними ASTRA, пожежа сталася на підстанції місцевого заводу "Прогрес". На території цього ж заводу розташована в/ч 35533 фсб рф. Зазначається, що ця військова частина входить до складу науково-технічної служби фсб рф. Як повідомляється, центр займається розробкою і виробництвом і тестуванням електронних носіїв різних програм для військового комплексу росії і цивільних підприємств.

У Ростовській області РФ вибухнула паливна база 15.05.24, 06:52

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін перед візитом в Пекін підтримав мирний план Китаю

     • 31344 переглядiв

    Росіяни вдарили по Нікополю дроном-камікадзе

     • 24046 переглядiв

    У Ростовській області РФ вибухнула паливна база

     • 138564 переглядiв